NajaveNajnovije vijesti

Tjedan morskih pasa (SHARK WEEK) počinje 29. jula na Discovery Channelu

SHARK WEEK fenomen je popkulture i jedan od najdugovječnijih i najočekivanijih televizijskih programa, a ove nam se godine vraća na spektakularan način s 20 sati originalnog programa. Tjedan posvećen morskim psima na Discovery Channelu počinje u ponedjeljak 29. jula i traje do nedjelje 4 avgusta.

Televizijska gozba koja nas očekuje ove nam godine donosi nove spoznaje o tim tajanstvenim i veličanstvenim stvorenjima,  te po prvi puta uključuje dugometražni igrani film PREVRNUTI: KRV U VODI, istinitu priču iz oktobra 1982. o susretu s morskim psima.

Najcjenjeniji stručnjaci i znanstve institucijE upoznat će vas s najnovijim otkrićima, a vrhunska će  tehnologija omogućiti uvid u ponašanje moćnih, no često pogrešno shvaćenih morskih pasa. Vrijeme je da zaronimo duboko u ocean i izbliza se suočimo s jednim od najubojitijih svjetskih grabežljivaca te istražimo njegov tajni život kao nikada do sada.

Raspored programa za Tjedan morskih pasa 2019:

29.07. u 23:00 – Otok ralja: Krvna braća

Ekipa koja istražuje morske pse odlazi na Otok ralja uz obalu Zapadne Australije da bi otkrila hoće li dvije velike bijele psine prepoznati i prihvatiti društvo krvnog srodnika.

Pročitajte i:   Poziv za učešće u Premijer ligi BiH u disciplini ‘Lov šarana i amura’

30.07. u 23:00 – Legenda o Deep Blueu

Stručnjaci za morske pse Brandon McMillan i Jimi Partington vraćaju se na otok Guadalupe da bi pronašli najveću bijelu psinu na svijetu nazvanu Deep Blue. Što se krije iza legende?

31.07. u 23:00 – Zakoni ralja: Opasne vode

Četiri stručnjaka za morske pse dovode se u opasnost jer rekonstruiraju napade iz stvarnog života da vide mogu li otkriti što je ključno za preživljavanje – a kavezi nisu dopušteni.

01.08. u 23:00 – Nasukani s morskim psima: Prinudno slijetanje

Paul de Gelder i James Glancy padobranom skaču iz zrakoplova s visine od 1000 metara da bi iskusili kako izgleda kad se prinudno sleti u vode gusto naseljene morskim psima.

02.08. u 23:00 – Ubojita zona otoka Guadalupe

Na velike bijele psine oko otoka Guadalupe pričvršćene su kamere koje će snimati 18 sati kako bismo ih mogli pratiti do njihovih tajnih lovišta te izbliza vidjeti kako se hrane.

03.08. u 23:00 – Ekspedicija u nepoznato: Megalodon

Josh Gates s kolegama paleontolozima i s nekoliko stručnjaka za morske pse roni u vodama Meksika i Južne Afrike koje su gusto naseljene morskim psima kako bi otkrio tajnu megalodona.

Pročitajte i:   PREDSTAVLJAMO: Pribor i oprema za ribolov 'Fleshpot' doo Sarajevo

04.08. U 23:00 – Prevrnuti: Krv u vodi

Nakon što se jahta na putu za Floridu prevrne tijekom neočekivane oluje, posada danima pluta po Atlantiku gdje postaje plijen jatu tigrastih morskih pasa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.