Najnovije vijestiTehnike i pribor

Putovanje za kompletnu porodicu: Sajam lova i ribolova, sajam kozmetike, i dječiji sajam

Turistička agencija BISS-TOURS kreirala je program April u Beogradu u terminu kada se održava nekoliko sajmova na jednom mjestu.

Nadamo se da će Vam ponuda zbog specifičnosti biti interesantna i da ćete nam se pridružiti na našim Putovanjima koja se pamte.

Za više informacija i rezervaciju mjesta možete nas pozvati ili posjetiti u našim poslovnicama:

  • TA Zenica, Školska 10 – Metalurg City Centar, 032/245-451 ili 032/245-757
  • TA Sarajevo,  Sarači 77 – Morića han, 033/271-281- ili 033/236-620

Detalji programa:
APRIL U BEOGRADU 04.04.-05.04.2020.
SAJAM KOZMETIKE „DODIR PARIZA“ + DJEČIJI SAJAM + MEĐUNARODNI SAJAM
NAUTIKE, LOVA I RIBOLOVA

Jednom kada posjetite Beograd uvijek ćete se vraćati. Bez obzira na to koliko godina imate, kakav je vaš životni stil i koliko novca želite da potrošite pronaći ćete nešto za sebe. Da Beograd osim noćnog života nudi i obilje drugih turističkih atrakcija, uvjerit ćete se sami. Biće ovo prilika da posjetite neke od najznačajnijih sajmova:

Sajam nautike, lova i ribolova je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, gdje se mogu vidjeti veliki ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva hobija ili sporta, kako za koga.

„Dodir Pariza“ – Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja. Riječ je o najvećoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svjetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća.Ponuda na sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih posjetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savjetima ili edukacijom na sajmu ćete ih sigurno pronaći.

Pročitajte i:   Održano Prvenstvo USR Sarajevo 1906, Memorijal “Ermin Hadžić”

Dječiji sajam- Igra, smijeh, pjesma i zabava zaštitni su znak ovog sajma. Na sajmu učestvuje veliki broj izlagača koji predstavljaju svoje proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj djece.  Svi posjetioci dobijaju besplatne uzorke, a mogu iskoristiti i povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu.

1.DAN 04.04.2020. / Subota / Sarajevo – Beograd

Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja u 01:00. Vožnja preko Visokog, Kaknja, Zenice, Maglaja, Doboja uz usputno prikupljanje putnika i pauze po potrebi grupe.

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Slobodno vrijeme ili Fakultativno: obilazak Beograda i njegovih znamenitosti (Narodna skupština, Crkva sv. Marka, Stari dvor, Novi dvor, Pionirski park, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Skadarlija, Knez Mihajlova, Kalemegdan…)

Smještaj grupe u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme ili fakultativno: romantično krstarenje Dunavom i Savom, rijekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada jedan je od načina da upoznate Beograd. Prepustite se prijatnom krstarenju širokim i mirnim ravničarskim Dunavom i prelijepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rijekama i u ugodnoj atmosferi na brodu.  Nakon krstarenja mogućnost odlaska u Skadarliju, čuvenu boemsku četvrt gdje Vas u brojnim restoranima očekuju uživo nastupi tamburaša. Povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN 05.04.2020. / Nedjelja / Beograd – Sarajevo
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak na Beogradski sajam gdje se u halama 1-4 oržavaju čak tri sajma: Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“, Dječiji sajam i Sajam nautike, lova i ribolova. Individualni ulazak prema interesovanju putnika (zadržavanje cca 3 sata) Slijedi odlazak u jedan od najvećih shopping centara na Balkanu – Shopping centar Ušće gdje uz ugodnu atmosferu možete obaviti kupovinu po veoma niskim cijenama. Povratak prema BiH u predvečernjim satima.

Pročitajte i:   Završena Premijer SPIN liga za 2024. godinu

CIJENA ARANŽMANA  109 KM

Aranžman obuhvata:

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
  • Smještaj u hotelu 3* u Beogradu na bazi 1 noćenja sa doručkom
  • Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
  • Odlazak do Tržnog centra Ušće

Aranžman ne obuhvata:

  • Obavezno putničko-zdravstveno osiguranje  4 KM  (8 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
  • Doplata za 1/1 sobu 30 KM
  • Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
  • Ulaznice za muzeje i  Ulaznice za Sajam
  • Doplata za posebno odabrano sjedište u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata) -50,00 KM, doplata za ostala sjedišta po izboru – 20,00 KM (Smještaj putnika u autobusu po redoslijedu prijava. Nije obavezna doplata sjedišta!)
  • Fakultativni izleti:
    – Obilazak Beograda sa pratiocem  10,00 €
    – Krstaranje Dunavom i Savom  10,00 €
    – PAKET IZLETA: Obilazak Beograda + krstarenje 15 €

Potrebna dokumenacija:

  • Lična karta ili biometrijski pasoš

Za ovaj aranžman vrijede Opšti uslovi putovanja „BABIĆ-BISSTOURS“ d.o.o. Zenica iz 2008. a koji su usklađeni sa UTA BIH standardima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.