Najnovije vijestiTakmičenja

Završen 11. Jadransko-podunavski kup u mušičarenju

Od 09. do 12. septembra, na prelijepoj rijeci Sutjesci u istoimenom Nacionalnom parku i jezeru Donje Bare na Zelengori, održan je XI Jadransko-podunavski KUP u mušičarenju u kojem je učestvovalo 19 ekipa iz 6 država i to: Makedonije, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hecegovine.

Poslije tri kola takmičenja, prvo mjesto je osvojila ekipa RD Bled iz Bleda, drugo mjesto ekipa Ribolovnog saveza Slovenije sa ekipom najmlađeg sastava i treće mjesto ekipa iz SRD Banja Luka.

U konkurenciji 57 takmičara u pojedinačnom takmičenju prvo mjesto je osvojio Vrbić Jozo iz Ogulina, drugo mjesto Šparovec Rok iz Bleda i treće mjesto Pesajak Luka.

Takmičenje je sudio vrhovni sudija Marković Željko uz sektorske sudije Banjac Ilija, Marković Ranko i Kolonić Almedin.

Takmičari nisu imali pritužbi na suđenje, a isto tako samo takmičenje je bilo u fer plej borbi bez poduzimanja bilo kakvih kaznenih mjera od strane sudija.

Poslije proglašenja pobjednika Uprava Nacionalnog parka je obezbijedila svečani ručak za sve takmičare koja je takođe uz pomoć svojih rendžera pomogla u što boljoj organizaciji i sprovođenju samog takmičenja, a posebno je iskazano samo gostoprimstvo prema takmičarima koji su bili zadovoljni uslugom i smještajem kod njih.

Pročitajte i:   Poziv za učešće na Prvenstvu i Kupu FBiH u lovu ribe udicom na plovak

Tekst i foto: Marković Željko

EKIPNI KONAČNI POJEDINAČNI KONAČNI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.