Najnovije vijestiTakmičenja

Na reviru Ciglana UR Šaran Orašje organizirala tradicionalni Ribarski ručak i održano natjecanje udicom na plovak za sve kategorije

Dana 25.09.2022. godine na reviru Ciglana UR Šaran Orašje organizirala je tradicionalni Ribarski ručak za sve članove Udruge i goste. Prema ustaljenom rasporedu održano je natjecanje udicom na plovak za sve kategorije na kojem je nastupilo dvadesetak pojedinaca, kao i natjecanje u kuhanju fiša na kojem je sudjelovalo 12 ekipa sastavljenih od članova udruge iz svih sekcija.

U natjecanju udicom na plovak najuspješniji su bili:

Kategorija kadeti:

  1. mjesto – Ivan Živković, Sekcija Kostrč
  2. mjesto – Tin Vukić, Sekcija Tolisa
  3. mjesto – Robert Ivić, Sekcija Matići

Kategorija seniori:

  1. mjesto – Luka Pejić, Sekcija O. Luka-Bok
  2. mjesto – Marijan Klaić , Sekcija Donja Mahala
  3. mjesto – Joso Mikić, Sekcija Tolisa

Za sve ove natjecatelje udruga je uz pehare i medalje osigurala i vrijedne nagrade u ribolovnom priboru, a veću količinu hrane za ribu koja je također bila u nagradnom fondu sponzorirao je Saša Mičević – vlasnik firme “RIBOSPORT” Brčko/Tuzla koji je ujedno i uručio nagrade pobjednicima, te mu se ovim putem zahvaljujemo.

Natjecanje u pripremanju fiša kao i obično proteklo je u neizvjesnom i napetom iščekivanju rezultata ocjene fiša, a ove godine od 12 kotlića izvrsnog fiša kao najbolji izabrani su:

  1. mjesto – Omega, Sekcija Orašje (Matijan Dominković i Perica Nedić)
  2. mjesto – Posavski duo – Sekcija O.Luka (Anđelko Pejić i Drago Oršolić)
  3. mjesto – Kandžija, Sekcija Ugljara (Josip Nedić, Damir Porobić)
Pročitajte i:   Hа језеру Aлаговац почело Oпштинско такмичење у спортском риболову

Udruga je također i za ova natjecanja osigurala prigodne nagrade koje je kuharima uručio gradonačelnik Orašja Marijan Oršolić.

S obzirom da protekle dvije godine nismo održavali ovu manifestaciju zbog Covid mjera i zabrane većih skupova ove godine posjećenost je bila izuzetno dobra uz velik broj članova, zvanica i gostiju.

Dok smo čekali završetak ovih natjecanja uz kuhanje fiša za sve članove i goste smo pripremili i veću količinu domaće savske ribe pečene u desetak tanjurača uz kotliće. Nadamo se da su svi gosti otišli zadovoljni i punih stomaka i naravno sigurno stigli kućama.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i pomogli u organizaciji.

BISTRO do sljedećeg druženja, UR Šaran Orašje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.