Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Zapisnik sa 24. sjednice U.O. SRS F BiH

Dana 20.02.2010 godine održana je 24. Sjednica Upravnog odbora Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine sa početkom u 11, 00 sati.
Na sjednici su bili prisutni: Christian Oršolić, Zijo Terović, Stipo Ćuljak, Ahmo Gogić, Milorad Ćurčić, Tihomir Popović, Fikret Kurtović, Zlatko Hodak, Josip Praljak, Igor Gromilić, Vrgovčević Fuad i Marcel Kučinski.
Predložen je slijedeći:
DNEVNI RED :
1. Razmatranje prijedloga materijala za redovnu skupštinu saveza .
2. Određivanje mjesta i vremena održavanja skupštine.
3. Razno.
Dnevni red je jednoglasno usvojen. Otvorena je rasprava nakon iste doneseni su slijedeći zaključci:
TOČKA 1.
Izvršene su izmjene i dopune prijedloga dnevnog reda Skupštine SRS F BiH, i to u dijelu izvješća tako da izvješće o radu Upravnog odbora u sebi sadrži sva izvješća Upravnog odbora i komisija sve pod jednom točkom, dok će druga točka biti izvješće nadzornog odbora.
U financijskom planu za 2010. godinu izvršena je korekcija na kraju tako da je iz rezervi zahvaćen iznos od po 2000 KM koji će se uputiti kao pomoć udrugama iz federacije koje su domaćini sa svojim stazama za europsko prvenstvo u FF.
Usaglašen je prijedlog za izmjene i dopune Upravnog odbora kao i prijedlog za budućeg predsjednika saveza sa kojim će se izaći pred skupštinu.
Također je uvrštena kao točka dnevnog reda izvješće o tijeku priprema za Europsko prvenstvo 2010. godine u Fly Fishingu.
TOČKA 2.
Odlučeno je da se skupština održi dana 06.03.2010. godine u Zenici sa početkom u 11,00 sati.
TOČKA 3.
Pod točkom razno je Marcel Kučinski prezentirao tijek priprema za europsko prvenstvo u FF, te upozorio na određene poteškoće sa kojima se susreće organizacioni I izvršni odbor u realizaciji zadatih ciljeva .
Sastanak Upravnog odbora završen je u 16, 30 sati.
PREDSJEDNIK: Christian Oršolić

Pročitajte i:   Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.