Iz Udruženja i savezaNajnovije vijestiTakmičenja

Evropsko prvenstvo u mušičarenju 2010 godine na Uni

U organizaci USR “Una” Bihac dana 09.02.2008 godine u MZ Kulen Vakufu, opcina Bihac, odrzana je redovna sjednica Upravnog odbora Sportsko ribolovnog saveza Bosne i Hercegovine pod predsjedavanjem predsjednika SRS BIH Klepic Djordja.
Sjednici su bili prisutni svi clanovi UO SRS BIH i Takmicarske komisije SRS BiH kao i selektor reprezentacije FF BIH.
• Od strane predsjednika USR “Una” Bihac upucena je dobrodoslica clanovima SRS BIH a potom su upoznati o aktivnostima rada udruzenja i planovima za 2008 godinu sa akcentom na organizaciju medjunarodnih takmicenja u Fly fishingu na rijeci Uni.
• Procitano pismo podrške

gradonacelnika Bihaca mr. Hamdije
Lipovace za organizaciju Evropskog prvenstva u Flyfishing-u 2008 godine na rijeci Uni.
• Clanovi UO SRS BIH pohvalnim rijecima su podrzali Unu kao jednu od najperspektivnijih rijeka za organizaciju Evropskog Flyfishing prvenstva i donijeli odluku da je Una jedna od cetiri rijeke na kojima ce se odrzati Evropsko prvenstvo 2010 god.
• Clanovi UO SRS BIH su obisli takmicarsku stazu na rijeci Uni, posjetili Martin Brod, revir Unac i poznate vodopade Une u Martin Brodu – najveceg slapa na Uni od 54 m.
Saznaj vise na stranici www.usr-una.org

Pročitajte i:   EKOLOŠKA KATASTROFA ILI CVJETANJE JEZERA: Šta kažu stručnjaci o ružnim slikama sa Jablaničkog i drugih jezera?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.