6:48 pm - Subota Decembar 15, 2018

Banjalučki velesajam: Od 16. do 19. novembra 21. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES

Ove godine, Jesenji sajam 2017 će se održati od 16. do 19. novembra u organizaciji Banjalučkog velesajma, gdje se očekuje nastup najprestižnijih kompanija iz oblasti koje obuhvata Jesenji sajam 2017.

Jesenji sajam 2017 obuhvata:

  • 21. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – AGROS,
  • 21. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES,
  • 21. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Poslije dvadeset godina postojanja i rada Banjalučki velesajam zakoračio je u treću deceniju. U godini jubileja izvršene su određene promjene u strukturi i načinu poslovanja, što se pozitivno odražava i na rezultate, a tome u prilog najbolje govori činjenica da se broj izlagača ove godine, u odnosu na prethodnu, povećao za 44 %. Povećanje broja izlagača prati i rast broja posjetilaca za 31 %.

Radi što prijatnije radne atmosfere i udobnosti za izlagače, značajno je unaprijeđen izložbeni prostor, povećan broj parking mjesta, a u planu je i dalje proširivanje.

“Značajan iskorak čini i veća zainteresovanost i podrška od strane medija. Tako smo ove godine sarađivali sa preko 30 radio stanica, pet tv stanica i oko 30 portala.  Pored jačanja starih, ostvarili smo i nove, veoma značajne poslovne veze. Cilj nam je na sajmu napraviti mjesto okupljanja te smo planirali po prvi put Business-to-business (B2B) sastanke gdje bi investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni. Detaljnije informacije možete pronaći u prijavi koju Vam šaljemo. Budite slobodni da nam se javite i blagovremeno rezervišete svoje mjesto.

Srdačan pozdrav, Dobrica Žugić, Predsjednik Uprave

Banjalučki velesajam
Phone: +387 51 333 222
Fax: +387 51 333 223
E-mail: info@sajam.co
Web: www.sajam.co

http://www.bistrobih.ba/nova/wp-content/uploads/2017/06/Prijava-za-Jesenji-sajam-2017.pdf

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

Filed in: Tehnike i pribor

No comments yet.

Leave a Reply