Одржано 24. Првенство Републике Српске

Дaнa 01.07.2018.године, на такмичесркој стази на ријеци Сави у Градишци, по временским и свим другим условима какви се само пожељети могу, одржано je 24. по реду Првенство РС у такмичарској дисциплини ,,Лов рибе удицом на пловак“.

Како се из табела може видјети штапове је укстило 15 СРД односно 45 појединаца у конкуренцији сениора и 4 друштава односно 13 сениорки. У веома оштрој али изнад свега Fer play борби побиједили су Градишчани и Лакташанке у екипној конкуренцији, а најбољи појединци су били Видовић Саја из Дервенте и Вучичевић Давор из Козарске Дубице, који је био и овогодишњи шампион стазе.

Свима њима су уручене спортке награде (пехари, медаље и дипломе) а послије тога је услиједио заједнички ручак и дружење.

Из улова је видљиво да је ријека Сава у Градишци мјесто за такмичење на којем се остварују најбољи резултати и са којега сви такмичари одлазе задолвољни. Разлог је то за скори састанак са представницима ове општине и локалне туристичке организације који су јуче договорили предјседник нашега савеза, директор ТО и начелник за друштвене дјелатности општине. Очекивати је да ће се овој спортско риболовној и туристичкој дестинацији посветити више пажње и да ће она убудуће бити спремна и за значајне међународне сусрете спортских риболоваца. Једно је сигурно, сви предуслови за то су ту а уз мало више добре воље и заједничких активности локалног друштва, савеза и општине ни резултати неће изостати.

Биљана Петровић

Резултати:
– екипно, сениори, види…
– екипно, сениорке, види…
– појединачно, сениори, види…
– појединачно, сениорке, види…

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.