UR ‘Šaran’ Orašje: Natjecanje ribolovaca “Zatvaranje sezone 2020.” okupilo 14 ekipa iz BiH

U organizaciji UR Šaran Orašje, proteklog vikenda održano je 6. ovogodišnje šaransko natjecanje na jezeru “Ulovi i pusti” – Ciglana u Orašju, pod nazivom „ZATVARANJE SEZONE 2020.“ u trajanju od 50 sati.

Nastupilo je 14 ekipa iz Bosne i Hercegovine, a loši vremenski uvjeti praćeni obilnom kišom, bili su razlog da je ulovljeno nešto manje ribe – oko 528 kilograma.

Bodovanje je bilo sektorsko, pa je u sektoru „A“, prvo mjesto osvojio Carp team „Bit će bolje“ Tolisa, drugo mjesto C.T. “PARABELLUM”, Bok  i treće C.T. “DRVOSJEČE”, D. Mahala.

U sektoru „B“ pobijedio je CT „Braća Božić“ Donja Slatina, drugi je bio  C.T. “ERLETIĆ-VUKSANOVIĆ”, Pelagićevo, a treći C.T. “OMEGA”, Orašje.

Najveću ribu, šarana 15,900 kg ulovila je ekipa C.T. “VAHID I ŠUMI” iz Živinica.

Sve ekipe morale su poštovati zapovijedi Kriznog stožera, te pravila i mjere zaštite protiv koronavirusa, koje su bile na snazi tijekom natjecanja.

Velike pohvale zaslužuju članovi Šaranskog kluba Udruge ribolovaca Šaran Orašje, za angažiranje u organizaciji i pripremi svih ovih natjecanja kao i svih ostalih radnji na jezeru.

Pročitajte i:   Održano 2. SPIN Prvenstvo SRS Republike Srpske

S ovim natjecanjem UR Šaran Orašje završila je ovogodišnju sezonu šaranskih kupova na Ciglani.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.