Najnovije vijestiOstale vijesti

Nova web stranica www.flyfishingklokot.com – Ribolovni revir Klokot

16.05.2009-te godine Ribolovni revir Klokot je zvanično otvoren pod novom upravom, domaćom kompanijom RIZ Krajina. Ono što je prethodilo otvorenju su bile opsežne pripreme po pitanju izrade ribolovne osnove, poribljavanja, te uređenja kompletne obale rijeke kao i okoline. Nova uprava teži potpunom izlovljavanju kalifornijske pastrmke, i ubacivanju većih količina autohtonih vrsta lipljena i potočne pastrmke, što je već i u dobroj mjeri urađeno. U toku ove godine u planu su konkretna ulaganja kada je u pitanju okolna infrastruktura te svakako dodatno poribljavanje. Samo u ovom proteklom periodu u mjesecu maju u rijeku je pušteno oko 170.000 primjeraka potočne pastrmke i lipljena različitog uzrasta.

Cijene dozvola su u poređenju sa drugim revirima u regiji i više nego atraktivne (dnevna dozvola 25 KM), kao i sam riblji fond, gdje dominira autohtoni lipljen kao i potočna pastrmka, dok je ulov kalifornijske pastrmke neograničen i po pitanju broja i veličine. Pod različitim izbornicima na web stranici su vam prezentirane sve one informacije koje bi Vas mogle zanimati, kao i foto galerija sa nizom fotografija koje će Vas uvjeriti u isplativost dolaska na naš revir. Sve vaše sugestije i komentare kao i upite slobodno možete slati putem ove web stranice i opcija “KONTAKT” i “KNJIGA GOSTIJU”. Nadamo se da ćete nas posjetiti i uvjeriti se da je Ribolovni revir Klokot prirodna i ribolovna oaza vrijedna dolaska. BISTRO!
www.flyfishingklokot.com

Pročitajte i:   Održano Prvenstvo SRS F BiH u lovi ribe udicom na plovak

One thought on “Nova web stranica www.flyfishingklokot.com – Ribolovni revir Klokot

  • Kovach

    Postavio mečo 29 May, 2009

    moj zander bio sam ja, lipen skače sam u sag, moraš mahati sa njim da se odbraniš:)). šalim se, u svakom slučaju neka revira, i neka pristupačnih cijena što je najvažnije.
    _________________________________________________________________

    Postavio Zander 28 May, 2009

    Puno srece u buducem radu Vam zelim i nadam se da cu uhvatiti vremena da navratim gore da se licno uvjerim u ovo sto pise. :-))
    Bistro od Zandera!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.