10:52 am - Petak August 18, 2017

Oдржано 23. Првенство РС у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак”

У суботу 01. 07. 2017. године на ријеци Дрини у Вишеграду одржано је 23. Првенство РС у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак” за категорије: сениори, сениорке, јуниорке У-25 и јуниори У-25.

На такмичењу учешће је узело 13 екипа сениора из: Братунца, Зворника, Оштре Луке, Челинца, Бијељине, Дервенте, И.Сарајева, Н.Горажда, Рудог, Фоче, Сребренице, Челинца, Вишеграда и појединац из Бања Луке.

Нажалост, само једна такмичарка сениорка из Бања Луке је узела учешће а није било пријављених за категорију У-25.

Послије четири сата такмичења по веома топлом времену, уз низак водостај и ни мало лаган риболов, побједу је однијела екипа из СРД “Укрински цвијет” из Прњавора а Петрић Миломир из СРД “Језеро” из Руда са 4390 грама окитио се шампионском титулом за 2017. годину.

Побједничким екипама и појединцима, пехаре, дипломе и медаље уручио је предсједник СРС РС Остојић Здравко, који је честитао побједницима и захвалио свим такмичарима на учешћу.

Такмичење је протекло у спортском духу а за то су се побринули: делегат Којић Александар, врховни судија Радовић Вукашин, секторске судије: Славковић Зоран, Пејовић Недељко и Јевтић Видосав.

У оквиру такмичења извршено је полагање судијских испита, тако је 2 савезна и 5 друштвених судија стекло ова звања у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак”.

Секретар  Петровић Биљана – srsrs.com

Резултати такмичења:
– Екипни пласман (сениори), види…
– Појединачни пласман (сениори), види…
– Сениорке, види…

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

  • Nema postova sličnog sadržaja
Filed in: Takmičenja

No comments yet.

Leave a Reply

PRONAĐITE NAS I NA FACEBOOKU

Powered by WordPress Popup