Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

U SRD ‘Orlja’ Olovo: U toku uplata članarine za tekuću godinu

U skladu sa odredbama Zakonom o udruženjima i fondacijama BiH o javnosti rada udruženja te člana 59. statuta SRD ‘Orlja’ Olovo. Upravni odbor SRD ‘Orlja’ Olovo obavještava sve zainteresovani građane da će SRD ‘Orlja’ Olovo primati uplatu članarine SRD ‘Orlja’ za tekuću godinu do 20.12.2021. godine a iz razloga izrade obračuna i obavještavanja nadležnih organa o aktivnostima u 2021. godini.

Također, obavještavamo sve zainteresovane građane da je Skupština SRD ‘Orlja’ Olovo donijela odluku da sva lica koja ne plate članarinu za 2021. godinu prilikom učlanjenja u društvo u 2022. godine će morati platiti i upisninu u društvo. Ovo se odnosi i na članove društva koji ne izmire plaćanje članarine za 2021. godinu.

Za sezonu 2022. godinu, SRD ‘Orlja’ Olovo godišnje dozvole za ribolov po cijeni od 100 KM (seniori) i 25 KM (pioniri) prodavat će, kako svojim članovima, tako i članovima drugih društava uz predočen dokaz da su u svojim društvima izmirili obaveze za 2022. godinu (članska karta sa naljepnicom FSS ili pečatom društva).

Godišnje dozvole za penzionere i invalide po cijeni od 50 KM SRD ‘Orlja’ Olovo će prodavati samo svojim članovima kako je i propisano čl.12. Pravilnika o obliku i sadržaju obrasca dozvola za sportsko-rekreativni ribolov izdatog od strane nadležnog Federalnog ministarstva.

Pročitajte i:   U Kiseljaku oboren rekord svjetskih ribolovnih prvenstava; Medalja i za BiH

Za sve dodatne informacije kontakt tel. Hadžiabdić Himzo 062 424 689, Džinić Hamid 061 974 243, Žilić Izo 062 596 654

PREDSJEDNIK UO SRD ‘ORLJA’ OLOVO

Hadžiabdić Himzo

Radio Olovo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.