Poziv na Otvoreno prvenstvo za mlađe kategorije u disciplini ‘ulov ribe udicom na plovak’

Na osnovu Kalendara takmičenja SRS F BiH, komesar lige poziva takmičare da se odazovu pozivu i uzmu učešče u Federalnom prvenstva i Otvorenog prvenstva za mlađe kategorije u disciplini ‘ulov ribe udicom na plovak’.

Takmičenje će se održati na jezeru Bistrik u Kaknju. Takmičenje se održava za kategorije U-15,U-20 i U-25. Takmičenje je u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a pravo nastupa ima po jedna ekipa iz udruženja i maksimalno dva pojedinca. Predviđeno je da ovo takmičenje traje 3 sata.

SATNICA

  • 07,30_______________SASTANAK SUDIJA I SL. OSOBA
  • 08,00_______________PRIJAVE EKIPA
  • 08,30_______________ŽRIJEB
  • 09,00_______________1.SIGNAL ULAZAK U BOKS
  • 09,40_______________2.SIGNAL 5 MINUTA DO KONTROLE HRANE
  • 09,45_______________3.SIGNAL KONTROLA HRANE
  • 10,50_______________4.SIGNAL POČETAK OBILNOG HRANJENJA
  • 11,00_______________5.POČETAK TAKMIČENJA
  • 13,55_______________6.SIGNAL PET MINUTA DO KRAJA
  • 14,00_______________7.SIGNAL KRAJ TAKMIČENJA
  • 15,00_______________ PROGLAŠENJE POBJEDNIKA I ZAJEDNIČKI RUČAK.

Sve prijave slati putem maila ili na telefon komesaru takmičenja Zijadu Sinanoviću na mail: zijo-zike@hotmail.com ili na tel.061/792-320.

Kotizacija se plaća na račun SRS F BIH – na stazi nema uplata kotizacije.

Sve vođe ekipa ili pojedinaca na stazi su dužni pokazati rodni list takmičara da bi se ustanovila kategorija za koju je prijavljen.

Pročitajte i:   Na rijeci Savi u Gradišci održan KUP BiH u disciplini lov ribe sa hranilicom - FEEDER

Za ovo takmičenje TK je odredila sljedeći sudijski kadar:

  • Zijad Sinanović, komesar
  • Sead Nesimi, vrhovni sudija
  • Miro Vrljičak, delegat.

Za sve dodatne informacije oko smještaja, treninga i staze kontakt osoba je domaćin takmičenja Bećir Alajbegović tel:061/754-585.

Komesar: Zijad Sinanović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.