Najnovije vijestiOstale vijesti

Zahvale i obavještenja sa “Bistro BiH”

Vozdrica!
Lijep pozdrav svima vama i da vam kažem šta ima novoga na stranici, ko nam se javio i poslao podatke, te da se istim i zahvalim.
Bilo je malo problema sa stranicom dok je bila na “bistrobih.250free.com”, jednostavno ste posjetama ispunili limit koji dozvoljava taj server i stranica je blokirala. Srećom, prije te blokade je počela ova pod “ba” domenom, pa se nadam da ste je uspjeli naći pretraživačima jer su je jako brzo počeli prepoznavati. To se više ne bi trebalo dešavati.
U ovom periodu su nam se javili:
— predsjednik skupštine Sportsko ribolovnog saveza Srednjobosanskog Kantona, gospodin Miro Pavlović, kojem se zahvaljujemo na riječima podrške, te dostavljenim podacima i obećanoj saradnji,
— Nedin Tukić, sekretar UGSR “Kulina” – Doboj Jug, sa slikama i tekstom o otvaranju Ribarskog doma u Mravićima, te najavom udruženjskog takmičenja,
— Stanko Stanković iz SRD “Šaran” Pelagićevo sa najavom za Carp Cup u organizaciji ovog Društva,
— Amir Salčinović sa novim tekstom i slikama o lovu smuđa, a što će uskoro biti i postavljeno.
U narednom periodu bi trebali završiti i postaviti prve tekstualno-slikovne reportaže “Blinker u Trendu” jer smo dobili materijal od gospodina Damira Begovića, i u fazi je pripreme. Nadamo se da će biti još materijala i od vas koji posjećujete stranicu, a mi nastavljamo animirati Udruženja da nam se jave i pošalju svoje prezentacije.
Pišite, šaljite slike, vijesti, zanimljivosti, sve što vam dodje pod ruku, a vezano je za ribolov, budite naši dopisnici, informatori, i saradnici. Po ko zna koji put ponavljamo, ovo je stranica svih ribolovaca – Bosanaca i Hercegovaca, ma gdje da bili.
B I S T R O ! ! !

Pročitajte i:   Bajram šerif mubarek olsun

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.