Najnovije vijestiOstale vijesti

U IZRADI NOVA WEB STRANICA O UNI, RIBOLOVU I UNSKIM RIBARIMA

Dakle, kako i sam naslov kaže, ova stranica ce biti posvecena Uni, sa svim svojim ljepotama biljnog i životinjskog svijeta, te unskim ribarima .
Namjera administratora je da se na stranici okupljaju i druže ne samo ribari sa podrucja sliva rijeke Une, nego i svi drugi koji vole prirodu i ribolov. U sadržaju cemo se potruditi da ponudimo sve korisne informacije za sva udruženja koja gazduju rijekom Unom, od izvora do ušca, gdje prije svega mislimo na podatke o ribarskim udruženjima ovog kraja, režime ribolova na pojedinim dijelovima i pritokama, informacije vezane za ponudu, smještaj, razna takmicenja i okupljanja. Otvoreni smo za promoviranje i reklamiranje svih turistickih potencijala bez ikakve naknade. To bi bilo to što se tice servisnih i drugih informacija vezanih za ribolov i ribolovni turizam ovog kraja.
Što se tice drugog, namjera nam je da prikupljamo i objavljujemo vijesti, reportaže, fotografije i sve ostalo sa terena, gdje se nadamo da ce mnogi od vas dati svoj doprinos. U tom smislu smo pojednostavili i registraciju na stranici, te dodavanje fotografija. Fotografije i sve ostalo možete dodavati u našem FORUMU bez potrebe registracije, te se nadamo da to necete zloupotrijebiti dodavanjem fotografija ili sadržaja kojima ovdje nije mjesto. Što se tice dodavanja fotografija u foto galeriju, tu se ipak morate registrirati što je takodje vrlo jednostavno, jer ste po ispunjavanju potrebnih polja automatski registrirani, bez potrebe odobrenja administratora. Svi koji su raspoloženi da šalju reportaže ce dobiti i status AUTORA, što znaci da ce preko svog korisnickog menija pod opcijom SUBMIT NEWS, moci slati i kompletne reportaže sa fotografijama. Nadamo se da cete uzeti aktivno ucešce u forumu, gdje možete ucestvovati u vec postojecim temama, kao i otvarati svoje teme. Da bi imali kvalitetne fotografije, u forumu smo omogucili dodavanje fotografija max. velicine 250 kb i dimenzije 800 x 800 pixela, što omogucuje sasvim kvalitetnu rezoluciju i velicinu. I na kraju želimo da naglasimo da je cilj aktiviranja ove stranice da se UNSKI RIBARI, kao i svi drugi ribari koji posjecuju našu Unu i njene pritoke, prije svega zabave, pronadju pregršt korisnih informacija, te upoznaju, druže i možda nešto nauce o ribolovu i Uni što prije nisu znali. Vaše sugestije, komentare i sve drugo što bi poboljšalo izgled i sadržaj stranice možete slati putem opcije KONTAKT. Podsjecamo da je stranica još uvijek u izradi, a možete je posjetiti na www.unskiribari.com
Za sada toliko, pozdrav od administratora stranice i BISTRO!
Mujakic Adnan i Rejhan Karabegovic

Pročitajte i:   Poziv na Prvenstvo SRS F BiH u mušičarenju - Fly fishing

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.